img

FARE S.A.

FARE, SA е основана во 1986 година. Нашата основна дејност е продажба и дистрибуција на гума и гумени метални делови за автомобилската индустрија. Со над 30 години искуство во индустријата, ги знаеме секоја од особеностите на различните пазари, што ни дава предност и гаранција за иднината. Ова искуство ни овозможи да станеме една од водечките компании во секторот и да имаме високо признание од нашите клиенти.