img

ERT Seguridad Industrial

ERT е основана во 2001 година со цел да се покријат покачените побарувања на пазарот за замена на автомобилски делови. Ние сме производители и дистрибутери кои ги покриваат сите пазари благодарение на нашите континуирани адаптации преку важни инвестиции во новите случувања. Со повеќе од десет години искуство, нашиот широк спектар на гумени делови и комплети за поправка за хидраулични сопирачки и спојки (пумпи, цилиндри, клипови за кочење, клипови за потпора …), управувачи и капаците за прашина кај преносот, како и колекции за пневматски сопирачки, не прават достојни за доверба кај нашите клиенти.