img

Emmerre S.r.l.

Emmerre произведува и дистрибуира механички резервни делови повеќе од 30 години. Неговото производство е посветено на комерцијални, индустриски возила и приколки кои се прилагодуваат на најважните европски возила како што се: Даф, Ивеко, Ман, Мерцедес, Нисан, Рено, Сканија, Волво, БПВ, Рор, Саф итн.