img

DTM ricambi s.r.l. DIESEL STAR

од 1978 … Нашата компанија D.T.M. Parts LTD е на меѓународниот пазар со широк спектар на резервни делови, посветени на поправка на пумпи за вбризгување за дизел мотори.