img

DELPHI DIESEL SYSTEMS LIMITED

Кога станува збор за резервни, никој не го прави тоа подобро од Delphi Technologies. Додека голем број добавувачи на OEM го поставија пазарот на резервни делови последен, ние рутински го поставуваме како прв, разбирањето на животните вредности на клиентот честопати најдобро се испорачува преку деловите и услугите.