img

Contitech Antriebssysteme GmbH

ContiTech е специјалист во технологијата за гума и пластика. КонтиTech Power Transmission Group развива и произведува погонски ремени, соодветни компоненти и комплетни системи за појас за возила, машини и системи. Како партнер за производители на оригинална опрема и за резервни делови, има производствени погони во Европа, НАФТА регионот, Јужна Америка и Азија.