img

Castrol

Castrol е светски водечки производител, дистрибутер и продавач на премиум масла за подмачкување, масти и услуги поврзани со автомобилската, индустриската, морската, воздухопловната, индустријата за експлоатација и производството на нафта низ целиот свет. Компанијата е со седиште во Велика Британија и работи директно во повеќе од 46 земји и вработува околу 7.500 вработени низ целиот свет. Во речиси 74 други земји, ние сме претставени од страна на трети лица дистрибутери кои ги рекламираат и продаваат нашите производи на локално ниво. Castrol мрежата за испорака се протега низ 120 земји, покривајќи 800 пристаништа и партнерство со над 2000 дистрибутери и агенти.