img

Breda Loret

Затегнувачите на ремените на Breda Lorett и idler pulleys се дизајнирани, развиени и произведени во фабриката Pianezza. Нашиот квалитет е загарантиран со тестови и мерења направени во метролошката лабораторија и со постојани контроли во секоја фаза на производството. Најновиот технолошки предизвик во Breda Lorett е претставен со развојот на автоматски затегнувач на ремените. Бреда Lorett опсегот е интегриран и комплетиран од затегнувачи од водечки брендови.