img

ABS

ABS е познат како водечки специјалист за сопирачки од 1978 година. ABS уверува дека трговијата, дистрибуцијата и вклопувањето на резервни делови е едноставна, лесна и профитабилна за сите вклучени страни. Покрај деловите за сопирање, оваа успешна филозофија е исто така пропратена за понатака да се воведат комплети за тркала, делови за управување и суспензија. Исто така, за овие производни линии, нашите клиенти ќе ја имаат удобноста на нашиот едношалтерски систем.