img

Бришачи на Bosch: Асортиман што ќе ги задоволи сите услови

Бришачите Bosch им ги нудат на клиентите само најдоброто: максимална безбедност, долг век на траење и врвен квалитет на бришење. Сеопфатната палета на Bosch ги нуди вистинските бришачи за секој вид на возило – вклучувајќи ги и комерцијалните возила:

Bosch Aerotwin: аеродинамни брисачи

Bosch_aerotwin

 • Оригинална стандардна опрема
 • Тие прават многу малку бучава, идеална при големи брзини
 • Аеродинамичен дизајн
 • Бришач со три придобивки: одлична видливост, без тресење или чкрипење.
 • Сега е исто така достапен за надградба на повеќето типови возила.
Bosch Twin: за подобар ефект на бришење
Bosch_twin
 • S quick-clip адаптер за брза и лесна инсталација
 • Бришач со три придобивки: добра видливост, без гребење и чкрипење
 • Робустен систем на метална рамка за подолг век на траење
 • Стандардни бришачи или бришачи со спојлер
Bosch Twin задни брисачи: наградуван квалитет и за задното стакло
bosch-twin-rear
 • За цела палета на возила
 • Оригинален квалитет на оригинална опрема


Bosch Aerotwin за комерцијални возила: прв од ваков вид
 • Намалена бучава
 • Аеродинамичен дизајн
 • Сега е исто така достапен за надградба на голем број типови возила

bosch_truck

Bosch Twin за комерцијални возила: професионална технологија за професионални возачи на патишта
 • Исклучително ефикасно бришење и совршено чистење
 • Флексибилна задна позадина за помал шум на бришење
 • Долг век на траење благодарение на гумата на врвот на бришачот отпорен на абење