img

Оригинални делови за пониски цени

Иновација

Секогаш сме подготвени да се предизвикаме себеси, за да научиме, да се обновиме и да се подобриме. Ја цениме креативноста, новите идеи и прилагодливоста.

Клиенти

Ние активно бараме подобро разбирање на бизнисот на клиентите и нивните потреби.
Ние ја разбираме брзината на достапност за да ги задоволиме барањата на клиентот. Работиме постојано за градење долгорочни партнерства.

Одговорност

Ние го водиме нашиот бизнис врз основа на взаемна доверба, сигурност, транспарентност и отчетност за нашите постапки. Ние се поддржуваме еден со друг за преземање и управување со пошироки одговорности. Ние делуваме со интегритет и во согласност со законот.

Успех

Ние го засноваме успехот на професионална експертиза и извонредни перформанси. Заедно создаваме средина која ќе обезбеди остварување на нашите амбициозни деловни цели и личен развој.

Почит

Ние веруваме во слушање, отворен дијалог и конструктивен фидбек, врз основа на почит кон другите луѓе. Ние создаваме отвореност и доверба.

АТРАКТИВНА ЦЕНА

Клиентите уживаат во победничката добивка win-win што ја добиваат кога се со Матрикс. Тие се уверени дека ќе добијат квалитетни делови по навистина атрактивни цени, а со тоа сопствениците на сервисите знаат дека им нудат на своите крајни потрошувачи квалитетни автомобилски делови со минимална поплака и да можат да се вратат поново назад. Сопствениците на комерцијалните возила се осигурани дека ќе пристигнат до нивните крајна дестинација со најмали дефекти, додека нашите клиенти на мало ги уживаат придобивките од опсегот, атрактивните цени и достапноста.

ЦВРСТИ ГАРАНЦИИ

Гаранциите со гаранција поддржани од производителот со минимум 12 месеци се сведоштво за понудата на вредноста што ја нуди Матрикс.

ДОСТАПНОСТ

Асортиманот на производи на Матрикс може да се добие од зголемениот број на одобрени  дистрибутери од целиот свет, посетете ја нашата контакт страница за да дознаете каде можете да ги добиете нашите добри брендови.

Итно ви требаат квалитетни делови? побарајте тука