Светла

Ние сме водечки снабдувач на решенија за автомобилско осветлување посветени на извонредност на производот и целосна поддршка на корисниците. Нашата страст за осветлување нè води да произведуваме и дистрибуираме светилки со врвен квалитет кои се во согласност со најстрогите стандарди на автомобилската индустрија. Ние нудиме широк портфолио на производи решенија за автомобилско осветлување со [E1] Germany за голема сигурност и безбедно возење.

Magneti Marelli After Market Parts and Services е комерцијална дивизија посветена на резервни делови и мрежа на работилници. Дистрибуира резервни делови, автомобилски компоненти и е квинтесенција на вештините и знаењата потребни за извршување на дијагнозата, како и одржување или поправка. Magneti Marelli по делот и услугите на пазарот се потпира на организирана мрежа од преку 4.000 овластени работилници ширум светот со Magneti Marelli Checkstar Service Network брендот да понуди производи и услуги на возачот и има значително присуство во 4 европски земји (Италија, Шпанија , Германија, Полска), 2 земји од Латинска Америка (Бразил, Аргентина), Турција, Русија и Кина. Имаме увозна мрежа во повеќе од 80 земји во Европа, Азија, Америка, Африка и Океанија.

Компанијата за производство на автомобилски светилки Jahn е основана во 1965 година во Нордхорн / Германија. Нашите производи произведени од или за нас се добро познати на меѓународната автомобилска индустрија и на резервни делови за повеќе од 50 години. Сите наши европски OE производи се произведени во согласност со DIN 72601, ECE регулативата бр. 37 или 99, како и меѓународните стандарди за автомобилската индустрија.

HELLA е глобална, независна, компанија во сопственост на семејство со околу 30.700 вработени на повеќе од 100 локации во повеќе од 35 земји. HELLA Group развива и произведува осветлување и електронски компоненти и системи за автомобилската индустрија. Во сегментот Резервни делови, HELLA исто така има една од најголемите трговски организации за автомобилски делови, додатоци, дијагностика и услуги во Европа.