Итно ви требаат квалитетни делови? побарајте тука

Качанички пат б б, 1000 Скопје, Македонија

Latitude: 42.031500, Longitude: 21.401711

++389 (0) 2 2642 764

++389 (0) 2 2613 420

Наши локации

Скопје – Сингелич

ул. Методија Андонов Ченто

Моб : +389 (0)78 394 040

matrix.singelic@matrix.com.mk

Скопје – Пинтија

ул. Борис Трајковски 214

Тел : +389 (0)2 5 124 232

Моб : +389 (0)78 426 298

matrix.pintija@matrix.com.mk

Штип

ул. Гоце Делчев 58

Моб : +389 (0)78 343 442

matrix.stip@matrix.com.mk

Радовиш

ул. Индустриска 30

Тел : +389 (0)32 512 233

Моб : +389 (0)78 250 558

matrix.radovis@matrix.com.mk

Гевгелија

ул. Булевар Гевгелија 107

Тел : +389 (0)34 233 332

Моб : +389 (0)77 400 333

Моб : +389 (0)70  530 706

matrix.gevgelija@matrix.com.mk

Кавадарци

ул. Шишка 206 / населба Глишич

Тел : +389 (0)43 513 303

Моб : +389 (0)71 334 069

matrix.kavadarci@matrix.com.mk

Охрид

ул. Сирма Војвода 15

Тел : +389 (0)

Моб : +389 (0)70 990 335

matrix.ohrid@matrix.com.mk

Битола

бул. Борис Трајковски 214

Тел : +389 (0) 2 512 4232

Моб : +389 (0) 78 426 298

matrix.bitola@matrix.com.mk

Напиши ни е-пошта

Ако имате какви било прашања, Ве молиме не двоумете се да ни испратите порака. Ние одговориме во рок од 24 часа!

Ве молиме имајте предвид ако ви треба
делови ве молиме кликнете овде

Станете ексклузивен дистрибутер на Matrix

Заинтересирани сте да поседувате и да работите со успешен ексклузивен бизнис во автомобилска индустрија? Тогаш, можеби треба да размислите да станете Дистрибутер на брендовите кој ги нуди Matrix. Придобивки да стане именуван брендиран дистрибутер:

  • Пристап до квалитетни брендови
  • Информации
  • Национално и регионално брендирање и рекламирање
  • Конкурентни цени
  • Тековен опсег на развој
  • Онлајн нарачување
  • Група сила

Заинтересираните страни може да контактираат со менаџерот за развој на бизнисот на: automatrix@matrix.com.mk