Филтри

Sogefi Group е водечки глобален снабдувач на оригинални делови за автомобилската индустрија, со повеќе од 35 години искуство. Sogefi дизајнира, развива и произведува системи за филтрирање и флексибилни компоненти на суспензија, како и системи за управување со воздухот и системи за ладење на моторот.

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Принципот на филтрација може да се сумира со неколку зборови: Филтрација е процес за да се фатат сите штетни супстанции и честички со цел да се намалат, колку што е можно, абење во делови што бараат заштита, а дополнително да го штитат човековото здравје и животната средина . Филтрацијата, исто така, може да се изрази со само три збора: Филтрација е Hengst.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.

Кога станува збор за резервни, никој не го прави тоа подобро од Delphi Technologies. Додека голем број добавувачи на OEM го поставија пазарот на резервни делови последен, ние рутински го поставуваме како прв, разбирањето на животните вредности на клиентот честопати најдобро се испорачува преку деловите и услугите.