Каиши

Гејтс Корпорацијата е водечки производител на решенија за пренос на течности и решенија за пренос на енергија. Во Гејтс, ние сме принудени да ги поместуваме границите на науката за материјали за да произведеме производи кои постојано ги надминуваат очекувањата.

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.

Dayco е глобален лидер во истражувањето, дизајнот, производството и дистрибуцијата на најважните моторни производи, погонски системи и услуги за автомобили, камиони, градежништво, земјоделство и индустрија.

ContiTech е специјалист во технологијата за гума и пластика. КонтиTech Power Transmission Group развива и произведува погонски ремени, соодветни компоненти и комплетни системи за појас за возила, машини и системи. Како партнер за производители на оригинална опрема и за резервни делови, има производствени погони во Европа, НАФТА регионот, Јужна Америка и Азија.