Управување

TRW Aftermarket е лидер во светот за оригинални производи со квалитет и производи за автомобилска безбедност. Нашите Системи за сопирање, Управување и суспензија, Компоненти за комерцијални возила и Сервис Алатки се легендарни по нивниот инженерски квалитет и иновативен дизајн. Тие, исто така, се добро тестирани, кај нас и независно.

SAMPA Automotive Inc, основана во 1994 година, снабдува резервни делови за многу тешки возила, приколки и автобуси како производствена компанија со која се гордее Турскиот автомобилски сектор.

PE, основана во 1947 година и управувана од основачкото семејство, е еден од водечките производители на независниот пазар на резервни делови. Брендот PE е регистриран на меѓународно ниво од 1979 година. Сеопфатниот и брзо растечки опсег на комерцијални заменски делови се развива во сопствените капацитети на компанијата и се заснова на високи стандарди за безбедност, квалитет и производство. Барајќи слободните и врзани работилници да веруваат во производи ориентирани кон работилница од PE за да обезбедат совршени поправки за приколки и комерцијални возила.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.