Гориво

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Ние сме еден од најголемите европски производители на регулатори, исправувачи, делови за стартување, релеи, сензори и многу повеќе за IAM (Independent aftermarket). Ние сме партнер на многу европски OES и ОЕМ.

Кога станува збор за резервни, никој не го прави тоа подобро од Delphi Technologies. Додека голем број добавувачи на OEM го поставија пазарот на резервни делови последен, ние рутински го поставуваме како прв, разбирањето на животните вредности на клиентот честопати најдобро се испорачува преку деловите и услугите.