Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.

Вести

 

На 29.мај 2010 година Матрикс приреди свечено отварање на новосоградениот сопствен деловен објект во Визбегово со површина од 1.000 м2, со пригодна свеченост со голем број на деловни соработници и гости од целата земја. Во таа прилика беше извршено и осветување на новосоградениот деловен објект.Поради огромниот одек и ефект што го имаше во јавност, картинг трката одржана на картинг патеката во Волково за транспортните фирми од Македонија, одржана во 2007 година, на 14 јуни 2008 година, по втор пат беше организиран хуманитарен картинг хепенинг за транспортни фирми од Македонија во организација на Матрикс при што учестуво земаа повеќе од 300 транспортни фирми.


           

Од 14-17 април 2007 Матрикс организираше посета на Фабриката на Dayco, во Pescara, Италија. При посета на фабриката на најдобрите соработници на Матрикс од Македонија им беше презентиран процесот на производство на Dayco ребрастите и каналните ремени по најсовремена светска технологија. Во склоп на посетата за клиентите беше организирана и посета на вечниот град, Рим.


“Трансортери за деца без родители“ беше мотото на првиот хуманитарен картинг шоу кое што на картинг патеката во Волково Матрикс го организираше за сите транспортни фирми од Македонија во 2007 година. За времетраењето на картинг трката за гостите беше приредена и презентација и пригодна програма со целосен хепенинг.

Останувајќи верни на традицијата и своите купувачи, Матрикс зема учество и на овогодешниот саем за пaтнички, товарни возила, делови и пропратна опрема, Автоекспо 2004.
Пред најшироката јавност и во бројните контакти што беа остварени за времетраењето на саемот, уште еднаш беше потврдена позицијата на Матрикс на пазарот како неприкосновен снабдувач во Македонија со филтери и памени за сите типови на возила.
 Со цел да ги доближи производите на Hengst на своите ценети потрошувачи, Matriks од 11 до 14 Јуни 2003 година организираше школување за најдобрите Hengst дистрибутери во Македонија и Косово во фабриката на Hengst во Минстер. Во таа прилика беше преставен историјатот на фабриката Hengst, палетата на производи како и процесот на производство во погоните во Минстер што предизвика голем интерес на гостите и придонесе за ниво уште подобро запознавање со филтерите на Hengst.


 
  
Matrix зема учество на саемот Autoekspo 2002 кој што се одржа во Скопје од 11 до 19 Мај 2002 година, при што на изложбениот простор од 120 м2, пред најшироката јавност беа преставени најновите производи на производителите Hengst и Flennor и воедно беа остварени многубројни деловни контакти кои што дополнително ќе допринесат за дополнително доближување на овие светски марки до крајните потрошувачи во Македонија.
© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp