Пластични делови

SME која е основана во седиштата од Vefa / Истанбул во 1968 година, обезбедува услуги на високо квалитетни стандарди за автомобилскиот сектор и дома и во странство повеќе од 48 години. SME кои ги започнаа своите производствени активности со делови за моторцикли и резервни делови за велосипеди постигнаа голем успех и последователно започнаа со производство на внатрешни и надворешни ретровизори, рачки за ретровизори, огледала од сите тешки возила, вклучувајќи индустриски возила како OEM и под-индустрија на светските стандарди во 1980 година.

Нашата мисија е да обезбедиме континуитет на животот на индустриските и комерцијалните возила задоволувајќи ги барањата на различни делови за тело и воспоставувајќи етички и одржлив однос со пазарот.

Kahveci Otomotiv специјализирана за производство на високо квалитетни резервни делови за делови за камиони за VOLVO, SCANIA, MAN, MERCEDES, DAF, RENAULT и IVECO од 1989 година.

Повеќе од 25 години, Cos.pel е специјализиран за производство на резервни делови и додатоци за најпопуларните модели на тешки и лесни комерцијални возила