Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
TEKNOROT
Производ:
СУСПЕНЗИЈА

Суспензија

Teknorot е основана во 1992 год. со 100% турски капитал и е најголем производител на систем суспензија за петнички и лесни комерцијални возила во Европа .Со зголемувањето на побарувачката и подобрување на пазарот,
düzce воспоставување за почна да функционира од јуни 2008 година со полн капацитет со користење на високатехнолошка продукција и контрола на опремата . Teknorot има добро добиено и заслужено реноме во Европа и е извозник  87% на неговото производство до 35  земји главно во Европа.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp