Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
DENSO
Производ:
ГРЕАЧИ ЗА ДИЗЕЛ МОТОРИ
Фирма:
DENSO
Производ:
СВЕЌИЦИ
Фирма:
DENSO
Производ:
ЛАМБДА СЕНЗОР
Фирма:
DENSO
Производ:
БРИСАЧИ

Греачи за дизел мотори

Примената на греачите на Denso OE квалитет обезбедува клиентите да се во тек со напредната технологија.

Од 1963 година Denso ги поставува стандардите за технологијата на греачи за дизел мотори. Во 1991 година бевме првата компанија која произведе греачи за дизел мотор со керамички греен елемент. Ние сме горди да сме во првите редови на греачите за дизел мотори кои се иновации како сигурно ладно палење , по брз временски периот  загревањето на грејното тело - помалку од две секунди , проширени пост-топлински температури , како и потенки приклучоци. Овие предности на перформанси донесоа до значително намалување на издувните гасови на возилото и подолг животен век на греачите на дизел мотори.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp