Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
COVIND
Производ:
ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

Пластични делови за Комерцијални возила

Иновации, страст, искуство кој знае . . . .

Многу години , Covind има комбинирано искуство, иновација и страст за промовирање на одбраната на мулти-бренд послепродажбата во Италија и во остатокот од светот.

Нашата мисија е да обезбеди континуитет на живот на индустриски и комерцијални возила задоволувајќи ги со сите видови на пластични делови и воспоставување на етички односи на пазарот.

Covind е специјализирана група  со 35 години искуство во проектирање,производство и дистрибуција на пластични делови за камиони,приколки и комерцијални возила.

Covind во моментов нуди најголем асортиман на производи , обезбедува алтернативни делови, чиј квалитет е еквивалентно на OEM , за поголемите европски брендови:

DAF
FIAT
FORD
IVECO
MAN
MERCEDES-BENZ
RENAULT
VOLVO
SCANIA

Благодарени на 50,000 квадратни метри магацински простор, 7,000 артикли на залиха и 126 линии на производство, Covind денес е еден од големите играчи во повеќе од 70 земји во светот.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp