Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
AUTEX
Производ:
ВОДНИ ПУМПИ
Фирма:
AUTEX
Производ:
ЗАТЕЗАЧИ

Водни пумпи

Најдоброто што го имаме.

GK водните пумпи од AUTEX се срцето на ребрастио каиш. Тие имаат високи перформанси, дури и кога станува збор за долгорочна употреба.

Кога ќе дојде до пораст на моќта, водната пумпа треба да работи постојано и се расплитува квалитетот на издржливоста , а тоа моторите постојано го бараат. Водната пумпа како составен дел на ребрастиот каиш во денешните возила не треба да се експериментира кога станува збор за квалитет, од таа причина оригиналот може да се замени само со оригинал.

Преку 1,000 различни GK модели на водни пумпи се достапни во моментов. Ние го покриваме, до највисок можен степен, побарувачката на Европскио и Азискиот авто маркет. Нашата палета на производи е постојано прилагодена да се задоволат растечките потреби на автомобилскиот сектор. Барањето на вакви технички решенија создаде квалитетна предност , дури и во споредба со  OEM производите.

Убедливи предности

    OEM квалитет со подобрување во однос на типот на проблемот
   
    Поголема контрола на моторот, поголема заштита на возачите како и на самите сервисери
   
    Користење на најнова технологија на дихтунзи и лагери
   
    Најголема сигурност преку индивидуално тестирани пумпи

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp