Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
ALLIED NIPPON
Производ:
ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА

Патнички возила

JAPAN BRAKE INDUSTRIAL CO. LTD. (JBI), Tokyo, Japan

Компанија Hitachi , JBI е пионер во развој на технологијата на фрукциони материјали и имаат воспоставено техничка соработка со реномирани производители како Girling и Ferodo.

JBI  е главен снабдувач на водечките автомобилски производители како Honda, Suzuki, Mazda, Ford и General Motors.

Allied Nippon континуирано ја зголемува техничката, истражувачка и развојна експертиза .

Диск плочки


NAM -112i NAM – 110 NAM – 80 NAM – 114 NAO – 509
 
Кочиони плочки

Allied Nippon кочионите плочки нудат минимална бучава и високи перформанси при запирање.
 
Кочиони облоги


Allied Nippon кочионите облоги се способни да преживеат и при високи температури што доава сигурност при кочењето .

Allied Nippon е OE снабдувач на Suzuki, Bosch, Tata и Honda.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp