Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
AL-KO
Производ:
АМОРТИЗЕРИ

Амортизери

AL-KO Амортизери

Замената со AL-KO амортизерите е паметно решение со што се обезбедува подобра рамнотежа помеѓу безбедноста и комфорот, подобрени карактеристики , така што се враќа вербата на возачот за автомобилот а со тоа се постигнува поголема безбедност во возењето.

Со замената на AL-KO амортизерите се обезбедува подобар контакт на гумите со патот и значајно скратување на кочењето.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp