Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
ZIMMERMANN
Производ:
СТАНДАРНИ КОЧИОНИ ДИСКОВИ
Фирма:
ZIMMERMANN
Производ:
СПОРТСКИ КОЧИОНИ ДИСКОВИ
Фирма:
ZIMMERMANN
Производ:
ФОРМУЛА Z КОЧИОНИ ДИСКОВИ
Фирма:
ZIMMERMANN
Производ:
КОЧИОНИ ПЛОЧКИ
Фирма:
ZIMMERMANN
Производ:
КОЧИОНИ ГУРТНИ

Стандарни кочиони дискови

Стандардна Кочиони дискови


Нашата цел е да ги снабдуваме нашите клиенти со висококвалитетни
производи во секое време.

Како производител на квалитетни деловисме свесни
на нашите обврски дека мора да се даде предност на
квалитетот на производот. Сите кочиони дискови како и сопирачките
во
нашиот стандарден спектар на носење делови
се произведени во димензии и со материјали за квалитет утврдени од автомобилската
производители.

-Широка палета на производи со над 1.000 различни типови

-Еквивалентно на резервни делови кој што се дефинирано од производителите на моторни возили со
стандарди KFZ-GVO 1400/2002
    
-Постојано висок
квалитет на производот

-Сигурен испорака гарантира одржување соодветно ниво на акции
    
-Тековниот развој
и проширување на опсегот
    
-Над 50 години искуство во сопирачките диск производство

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp