Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
FRIMATEC
Производ:
ВОДНИ ПУМПИ

Водни пумпи

Frimatec е водечки производител на пумпи за вода во светот. Ние произведуваме во Wendelstein - Gemrany и нашето производство работи по стандарди за квалитет ISO 9001-2000. Нашето долгогодишно искуство и стандарди за висок квалитет на производство се бренд Frimatec .

Производи
Нашата палета на производи вклучува делови за товарни возила, главно камиони и автобуси како пумпи за вода, спони, V стабилизатори, крајни спони, компресори за клима и репаратурни сетови за нив.
Ние произведуваме делови за сите европски производители како DAF, IVECO, SCANIA, MAN, MB, RENAULT и VOLVO.

Производство
Децении искуство на производство на автомобилски делови и детално разбирање на барањето на клиентите се предностите на нашиот производствен тим.

Секој дел на Frimatec треба да помине низ проверка на квалитет, пред да се пушти во продажба. Нашето постојано разгледување на подобрените методи на производство се во соработка со модерните машини за тестирања за да се обезбеди постојан висок квалитет.

Произведено во Германија !

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp