Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
FABIO
Производ:
ЈАСТУЦИ
Фирма:
FABIO
Производ:
КОМПЛЕТНИ ЈАСТУЦИ
Фирма:
FABIO
Производ:
ДУПЛИ ЈАСТУЦИ

Јастуци

Овие јастуци обично се користат кај автобусите и комерцијалните возила. Неодамна, тие почнаа  да се користат и кај камионите комплетни (со метално постоље) и некомплетни (без метално постоље) .

Производите со двоен отвор во конусна форма можат лесно да се монтираат на металните или пластичните плочи кои што се произведени со соодветен дијаметар и конусна структура, но исто така можат и лесно да се демонтираат од нив. Освен што видовите кои се специјално произведени со 4-6 слоеви на фабричка ткаенина, цилиндричните видови можат да бидат прикачени симетрично во двете насоки. Како и да е, кај конусните видови, делот со мал дијаметар мора да биде прицврстен на клиповите (дното на шасијата), додека другиот дел со поголем дијаметар мора да биде прицврсте на металната или пластичната плоча (врвот на шасијата).
Благодарение на специјалните гумени соединенија, сите видови на јастуци можат да бидат употребени во работна температура од -40ºC до 70ºC без никакви проблеми. За различни области на примена тие имаат различна висина, различни интервали на притисок, како и различен товарен капацитет  и работни фреквенции.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp