Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
SABO
Производ:
АМОРТИЗЕРИ
Фирма:
SABO
Производ:
АМОРТИЗЕРИ ЗА КАБИНА

Амортизери

Ние произведуваме амортизери над 30 години, во нашите производни објекти во Vicchio del Mugello и Castel Guelfo. Тие се врвните производи од нашиот асортиман.

Благодарение на значителното искуство кое го стекнавме во изминатите години, успеавме во производство на амортизер кој ќе има долг работен век и висок процент на сигурност.
Нашето ниво на квалитет е докажано со фактот дека во нашите купувачи се вклучени водечките производители на приколки, осовини и сите најдобри Европски дистрибутери на резервни делови.
Имаме преку 1000 различни типови на амортизери во нашите складишта, подготвени за испорака за камиони, автобуси (Mercedes Benz, Iveco, MAN, Scania, Volvo, Renault V.I., Daf) и осовини (BPW, ROR, SMB, SAF, FRUEHAUF).

Нашите канцеларии ви стојат на располагање за сите Ваши потреби и би ни било големо задоволство да ви ги приложиме најдобрите услови и рокови за испорака.

"Сабо, уметност на технологијата"

Сабо нуди широк асортиман на производи за индустриски возила, приколки и автобуси, поделени во три различни категории, каде што во секоја од нив се среќаат различни функционални и квалитетивни барања.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp