Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
KAMAR
Производ:
РАСВЕТА

Расвета

Постоејќи од 1991 год., Камар е компанија која функционира на пазарот со резервни делови и опрема за камиони, приколки и полуприколки за брендовите како: VOLVO,SCANIA , MAN, MERCEDES, RENAULT, IVECO, DAF.
Ние соработуваме со сите важни полски и европски производители. Нашиот квалитет на производите е акредитиран според сертификатите ( CE, E, EN, TÜV).
Главната цел на Камар е да воспостави и да одржува трајно меѓународно партнерство, нудејќи широк асортиман на производи со конкурентни цени. Компанијата континуирано развива начини да обезбеди нови производи на пазарот кои ќе ги задоволат потребите на купувачите. Камар е член на Асоцијацијата на дистрибутери за резервни делови (SDCM).
Камар нуди:

-    фарови
-    жмигавци
-    штоп светла
-    габаритни светла
-    помошни светла
-    пневматски и кочиони делови

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp