Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
UNIVERSAL COMPONENTS
Производ:
СИТЕ ПРОИЗВОДИ

Сите производи

UCUK Group е стациониран во Шефилд Англија. Ние сме спицијализиран дистрибутер во трговијата на големо со резервни делови наменети за комерцијални возила, камиони, полуприколки. Снабдуваме над 1000 дистрибутери низ целиот свет со оригинални резервни делови и опрема. Посветени на обезбедување на услуга со врвен квалитет, нашата филозофија е едноставна:

Купувачот е секогаш во право
Пристап во кој се стремиме да ја доведеме испораката на резервни делови до перфекција, секогаш навреме, со одржување на конкуретни цени на пазарот и да бидеме флексибилни во моментите на променливи барања од страна на нашите купувачи.

Кочиони системи:
Дискови, плочки, добоши, гуртни, штрафови за дискови

Општи делови:
Репаратурни сетови за самари сите типови на приколки

Осовина:
Завртки , крајни завртки , мутери

Задни табли :
Достапни во алуминиумски или самолепливи верзии

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp