Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
SAMPA
Производ:
СИТЕ ПРОИЗВОДИ

Сите производи

Сите производи

Нашата компанија SAMPA IMPORT EXPORT LTD извезува резервни делови за европските камиони, автобуси  и приколки во 120 различни земји низ светот со 25000 различни производи.
Имаме предност пред нашата конкуренција на светскиот пазар со нашиот широк асортиман на производи, најдобра услуга и висок квалитет на производите кои минуваат низ снабдувачките ланци.
Нашата компанија продолжува да инвестира во технолошки развој секој момент се со цел да се обезбеди поддршка на нашите значајни партнери низ светот.
Компанијата ги продава САМПА производите и ФРЕНОТРАК производите (кои се наши регистрирани трговски марки), но исто ги продава брендовите кои се добро познати во Турција и во светот.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp