Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
MONROE
Производ:
АМОРТИЗЕРИ
Фирма:
MONROE
Производ:
ГАСЕН АМОРТИЗЕР МАГНУМ

Амортизери

Комерцијални возила-Монро Магнум за камиони

Амортизер за тешки товарни возила..дизајниран и развиен да ги задржи Вашите камиони и приколки на патиштата. Го искористуваме целото наше искуство и експертиза како најголем светски производител на амортизери за дизајнирање на истите кои ќе можат да ги задоволат најстрогите барања и да ги задржат Вашите возила на патиштата.
Монро Магнум амортизерите се дизајнирани за комерцијални возила со тежина од 3.5 па се до 41 тон., како и за осовини кои се потешки од 12 тони. Дизајнирани специјално за европскиот пазар Монро Магнум ги задоволува дури и најстрогите барања на ОЕ производителите, и е уште повеќе развиен за да одговори на повеќето видови на камиони во Европа.
Монро Магнум амортизерот користи висококвалитетно масло за да обезбеди добро функционирање дури и при екстремни температури (40°C до +200°C), а секој ваков амортизер има 2 годишна гаранција.
Производниот асортиманот на Тенеко за комерцијални возила вклучува и странични амортизери како и кабински амортизери со воздушна суспензија. Сите амортизери за кабина се достапни-конвенцијални амортизери со спирала, јастуци и странични амортизери, а асортиманот содржи и други делови потребни за комерцијалните возила на европските патишта.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp