Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
MEKRA
Производ:
РЕТРОВИЗОРИ И ДЕЛОВИ ЗА РЕТРОВИЗОРИ

Ретровизори и делови за ретровизори

Mekra Lang работи на иновативни решенија за задоволување на потребите и очекувањата на нашите клиенти. Иновативни примери вклучуваат камери за подобра прегледност пред и зад возилото во огледалото и паркинг далечина интегрирани системи кои обезбедуваат средства за LED диоди зад огледалото стаклото на возачот повратни информации при паркирање или обратно. Предупредувачките системи, исто така може да се комбинираат со нашите огледала. Тоа се пали, на пример, иконата во огледалото кога возилото е во движење и доаѓа до приближување на објект кој се наоѓа во слепа точка .

Mekra развива ретровизори и се грижи за сите клиенти при нивно барање за аеродинамиката и дизајнот. Ние работиме на воведување на иновативни производи и прецизни решенија,внатрешно и надворешно огледало како и снабдување на производителите на возила.

Фактот дека ние сме секогаш меѓу најдобрите во областа на безбедноста не е само поради нашите пионерски иновации, но, исто така врз основа на сеопфатен разбирање на безбедноста, пред сите луѓе. Безбедноста е основниот принцип на развојот на работа во домот Mekra Lang .

Сакаме, возачот на камион на долг рок да се потпрат на нас. Нашата голема услуга на мрежата, исто така, гарантира дека тие ќе служат најдобро со најмалку можни напори.

Mekra Lang - сигурно е безбедно

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp