Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
LUK
Производ:
СЕТ КВАЧИЛА И ЛАГЕРИ ЗА ТРКАЛА

Сет квачила и лагери за тркала

Компанија

Schaeffler Automotive Aftermarket

Со своите продукт брендови LuK , INA и FAG Schaeffler се залага за изречената орентација на клиентите, иновативна моќ и супериорен квалитет. Во 2011 година околу 74,000 вработени во повеќе од 180 локации имаат постигнато обем на продажба во вкупна вредност од речиси 10,7 милијарди евра. Бизнис организацијата Schaeffler Automotive Aftermarket е специјалист снабдувач на компоненти и услуги на целиот возен парк како за автомобили така и за комерцијални возила. Компанијата има воспоставено глобална мрежа на приближно 11,500 дистрибуција партнери, со што останува во близина  на своите клиенти повеќе од 35 години. Глобалната сервисна мрежа е тесно поврзана со над 30 постоечки продажби и преставништва кој гарантираат суперирно ниво на услуга и брза достапност.

LuK продуктната линија вклучува комлетна програма на сетови квачила и нивни применети решенија, како што се LuK RepSet ®, LuK RepSet ® Pro или LuK RepSet ® DMF . Покрај тоа, LuK е специјализиран во делот на резервните делови на сетовите квачила за патнички автомобили и комерцијални возила од 2,8 до 4 тона, автобуси и земјоделски машини од типот со серво волан и вакум пумпи.Под брендот на  FAG, Schaeffler Automotive Aftermarket нуди лагери за тркала за патнички возила, лесни комерцијални возила, товарни возила и автобуси. Корисниците можат да изберат помеѓу типот од единечни лагери и таканаречени дупли двојни лагери за тркала за патнички автомобили и комерцијални возила. 

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp