Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
BOSCH
Производ:
СИСТЕМИ ЗА ВБРИЗГУВАЊЕ
Фирма:
BOSCH
Производ:
БОШ ТЕСТЕРИ
Фирма:
BOSCH
Производ:
БОШ РЕЛИЊА И LIFTING MAGNETS
Фирма:
BOSCH
Производ:
МЕТЛИЦИ
Фирма:
BOSCH
Производ:
СВЕТИЛКИ ЗА КАМИОНИ

Системи за вбризгување

Овие системи ги прават комерцијалните возила почисти и поекономични. Благодарение на нивните високи притисоци на вбризгување и прецизно определената количина на гориво која се вбризгува, обезбедуваат екстремно ефикасно, ниско-загадувачко својство како и мала потрошувачка.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp