Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
SKF
Производ:
ЛАГЕРИ ЗА ТРКАЛО (КОМПЛЕТНИ)

Лагери за тркало (комплетни)

Лагери за тркала за камиони, приколки и автобуси

Дали сакате да ја зголемите вашата сигурност , одржливост и профитабилност ?
SKF лагерите ви нудат 1 000 000 км и повеќе живот !

Лагери за тркала

TQ-Line конусни лагери
Одликуваќи се со иновативен дизајн е најдобар во својата класа, SKF TQ-Line конусните лагери се отпорни на удари, вибрации, неусогласност и мазивна контаминација кои често доведуваат до неуспех во конвенционалните лежишта.

Во споредба со конвенционалниот дизајн , SKF TQ-Line конусните лагери имаат поголем број на лагери - оптимизирана геометрија која и овозможува зголемена носивост , повеќе дури и од оптоварената дистрибуција, поиздржливост и помалку проблеми во сервисниот интервал.

Комлетни лагери
Од 1998, SKF произведува повеќе од милион единици (лагери со куќиште) за камиони. Многу од нив имаат поминато над еден милион километри под најсурови услови и сеуште работат како на денот на вградувањето.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp