Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
TRW
Производ:
КОЧИОНИ ПЛОЧКИ
Фирма:
TRW
Производ:
ПОВРЗУВАЊЕ И СУСПЕНЗИЈА

Кочиони плочки

Кочиони плочки за тешки товарни возила

TRW Proequip нуди импресивен асортиман на кочиони плочки произведени за да ги задоволат и најстрогите барања на комерцијалните возила.
ОЕ иновации
TRW е пионер во дизајнирање, развој и производство на комплетни кочиони системи, каде влегуваат и плочките, со ставен главен акцент на фрикциониот материјал. Нашите лаборатории дизајнираат и ги тестираат материјалите се со цел да обезбедат висок квалитет и како резултат на тоа TRW плочките покажаа значително голем напредок на тестовите одколку ОЕ компонентите. Всушност сите TRW кочиони плочки се конструирани и произведени според ОЕ спецификациите. TRW кочионата плочка е иновативен дизајн кој е патентиран и произведен внатре-давајќи значајни подобрувања во материјалните конкракциски особини. Согласно TRW политиката во околината сите TRW HCV кочиони плочки не содржат тешки метали и се добро воведени во секоја легислатива.
Heavy Duty тестови
За да се обезбедат перформансите на TRW Proequip наспроти ОЕС стандардите, ТРВ ги приложува плочките на сеопфатни тестирања кои се евалуираат од независни одговорни лица во Холандија (RDW). Сите тестови се вршат со цел да се обезбеди дека TRW Proequip плочките се безбедни и ефективни во секоја ситуација на возење, на надолнини и се до итни и нагли кочења. Типовите на тестови кои се вршат вклучуваат:
-Тест за високи перформанси-looks for bedding in behaviour and fading
-Симулација на Алпин тест-ги утврдува перформансите на надолница со кочење после 12-минутно константно кочење на 20% стрмност на надолницата
-Динамометар тест кој е поврзан со ECE R90 хомологацијата
Нема проблем
Како што се одржува висок квалитет на производство и тестирање, TRW нуди поддржка за своите купувачи преку вклучување на додатна опрема за монтирање во кутијата на производот. Асортиманот на производи е исто така поддржан со сеопфатни упатства и онлајн каталози во случај на појавување на проблеми при употреба на производот.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp