Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
ASSO
Производ:
ASSO ФИЛТЕРИ

Asso филтери

Нашиот асортиман на производи е постојано во проширување и подобрување. Можеме да понудиме повеќе од 700 различни артикли. Тоа вклучува висококвалитетни филтери за масло, гориво, воздух, применливи за комерцијални возила, камиони, земјоделски машини, како и индустриски филтери за компресори и гасни турбини. Предност на нашата компанија е флексибилноста и брзите одговори на променливите барања на пазарот. Исто така нудиме опција каде што ќе може да произведеме филтер според нестандардни технички спецификации. Справувањето со налозите за специјализираните машини  и опрема кои се употребуваат во производството е на високо ниво. 

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp