Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
GSP
Производ:
GSP
Фирма:
GSP
Производ:
НАДВОРЕШЕН ЗГЛОБ
Фирма:
GSP
Производ:
ВНАТРЕШЕН ЗГЛОБ
Фирма:
GSP
Производ:
ПОЛУОСОВИНИ
Фирма:
GSP
Производ:
ЛАГЕРИ ЗА ТРКАЛО (КОМПЛЕТНИ)

GSP

GSP произведува полуосовини и зглобови повеќе од 20 години за светскиот пазар. Со повеќе од 2000 вработени GSP произведува околу 5 милиони зглобови и 2.5 полуосовини годишно. Асортиманот на производи покрива повеќе од 2500 изведби на зглобови и повеќе од 2000 полуосовини со кои се снабдуваат повеќе од 100 земји од целиот свет. Во Европа ние снабдуваме 150 дистибутери на европскиот автомобилски пазар. Суперирниот препознатлив квалитет е базиран на долгогодишниот развој поддржан од ISO сертификацијата постигната во 1999 и TS 16949 сертификацијата стекната во 2006. Стандардите за квалитет и контрола на интернационално ниво се имплементирани низ сите процеси во компанијата.
GSP е горд на своите професионални и мотивирани работи, кои водат кон развој на продуктите , процесите и бизнисите. GSP фирмите се лоцирани во Азија, Америка и Европа. Производните капацитети се лоцирани во Кина и во САД.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp