Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
TRW
Производ:
ПОДВОЗЈЕ
Фирма:
TRW
Производ:
ВИЉУШКИ
Фирма:
TRW
Производ:
СТАБИЛИЗАТОРИ
Фирма:
TRW
Производ:
КОЧИОНИ ПЛОЧКИ
Фирма:
TRW
Производ:
КОЧИОНИ ДИСКОВИ
12

Подвозје

TRW дизајнира и произведува оргинална опрема специфицирана за производителите на возила во светот како и за пост птодажба.
Во програмата на TRW има 900 различни длови за подвозје, кој дел од нив се :

•    Јабучица
•    Стабилизатор
•    Крајни спони како и комплетни спони
•    Предни и задни специјални стабилизатори
•    Централни спони
•    Комплет Рамо
•    Рамо

Постојано подобрување
TRW врши истражување и развива тим за подобрување на програмата на подвозје а со тоа ги докажува постигнатите перформанси кои се изградени на голем број иновации :

•    Two-seat design
•    Специјален дизајн против прашина
•    Полирани делови
•    Самостојно развиена маст

Кои се од вистинско значење на OE
Бидејќи ние произведуваме за производителите на возила треба да се има до знаеење дека исто така во постпродажба се дистрибутира делови со оргинален квалитет.
Тестирано и безбедно
Цело подвозје TRW темелно ги тестира перформансите на изведба и безбедност да одговараат на сите меѓународни стандарди.
Континуирана подршка
TRW обезбедува континуирана поддршка во постпродажбата во форма на обука, упатства и фитинг инструкции.
TRW  обезбедува целосна OE програма за резервен алат.
Цело 
TRW  подвозје доаѓа со повеќејазично упатство.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp