Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
OMV
Производ:
OMV BIXXOL SPECIAL
Фирма:
OMV
Производ:
OMV BIXXOL PREMIUM
Фирма:
OMV
Производ:
OMV BIXXOL EXTRA
Фирма:
OMV
Производ:
OMV BIXXOL MOTOR BIKE

OMV BIXXOL special

Личен водич за вашиот автомобил

OMV BIXXOL special е синтетички производна линија која е посебна прилагодена за вашиот автомобил:

    * Помалку потрошувачка на гориво
    
* Одлична алатка за заштита на
    
* Исклучително долгорочна замена на маслото интервали
    
* Совршено го штити вашиот автомобил - и животната средина
    
* Одржува емисиите на најниско можно ниво

Достапни за бензин и дизел моторите како:


OMV BIXXOL special BM - SAE 5W-30
Синтетички високo-перформанси масло за мотори Mercedes  и BMW ; гаранции долго промена на маслото интервали.


OMV BIXXOL special C1 - SAE 5W-30

Синтетичка, исклучително low-ash  моторно масло за дизел мотори со филтер за честички и долги интервали на замена на маслото. За Mazda 5/6, Volvo, Ford, Jaguar.

OMV BIXXOL special C2 - SAE 5W-30
Синтетички, low-ash  моторно масло за дизел мотори со филтри за честички и долги интервали на замена на маслото. За возила Citroen, Peugeot, Toyota.

OMV BIXXOL special C3 - SAE 5W-30
Синтетички, low-ash  моторно масло за дизел мотори со филтри за честички и долги интервали на замена на маслото. За возила BMW, Ford Galaxy, Honda, Hyundai, Kia, Nissan, Mercedes, Renault, Suzuki.

OMV BIXXOL special FO - SAE 5W-30
Синтетички, високо-перформанси масло за бензински и дизел мотори од специјално  за моторите на  FORD , за  долга интервали замена на маслото.

OMV BIXXOL special G - SAE 5W-30
Синтетички, високо-перформанси масло за бензински и дизел мотори од специјално  за моторите на  Opel, Chevrolet и Saab, за  долга интервали замена на маслото.

OMV BIXXOL special SR - SAE 10W-60
Фул синтетички, високо-перформанси масло, специјално развиени за спортски мотори.

OMV BIXXOL special V6 - SAE 0W-30
Фул синтетички моторно масло за возила од групата VW, од моделот 2000 inc. PD. Долг интервал на замена на маслото.

OMV BIXXOL special V7 - SAE 5W-30

Синтетички, low-ash моторно масло за дизел мотори со филтри за честички, исто така, PD од групата на VW, со долги интервали на замена на маслото.

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp