Friends link: kids canada goose snowsuit msexton getstuft auparmesan.ca visualpalate.ca ucandive.ca
на почеток
Skip Navigation Links.
 
Фирма:
HENGST
Производ:
ФИЛТЕР ЗА ГОРИВО
Фирма:
HENGST
Производ:
ФИЛТЕР ЗА МАСЛО
Фирма:
HENGST
Производ:
ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ
Фирма:
HENGST
Производ:
ФИЛТЕР ЗА КАБИНА
Фирма:
HENGST
Производ:
ДРУГИ ПРОИЗВОДИ

Филтер за гориво

Со помош на хенгст горивните филтри се врши остранување на честичките од корозија и прав, како и остатоците во резервоарот , водата и другите материи кои можат негативно да влијаат на работата на современите системи за вбризгување на горивото . Произведувачите на Автомобили користат филтери со OE квалитет и користат state-or-the-art филтер материјал како што е Meltblown-Media, на пример.
Непроблематичност на моторот при работење и при заштита од абење и корозија се гарантира со оптимална сигурност на нашите филтри за гориво во текот на целиот сервисен интервал .

© MATRIX 2010 | All rights reserved | Designed and developed by EIN-SOF

  • http://matrix.com.mk/UserFiles/ugg180.asp